Antienos šlaunelė Confit 1vnt. 250g, Prancūzija

  • Kraunamos nuotraukos
  • Antienos šlaunelė Confit 1vnt. 250g, Prancūzija 

    Confit antiena ruošiama antienos šlauneles lėtai troškinant anties riebaluose su prieskoniais. Mėsa gaunasi minkšta, sultinga, jos paruošimas greitas, nereikia papildomų prieskonių. 

    Išpakavus pašauti į 200 C įkaitintą orkaitę 15-20min. Antiena bus minkšta ir sultinga.

     

    Receptas: Antienos konfit šlaunelės su apelsinais 

    Porcijos 2.
    Užtruksite apie 20 min.
    2 konfit antienos šlaunelės;
    2 apelsinai;
    1 saujelė spanguolių.


    Patiekti:
    Karamelizuoti svogūnai, puikiai tinka „Mažieji mamutai“ karamelizuoti svogūnai.
    Orkaitę įkaitiname iki 200 * C T. Apelsinus nuplauname su soda ir supjaustome skiltelėmis. Į kepimo indą dedame antienos šlauneles, šalia apelsino skilteles, beriame spanguoles. Indą pašauname į įkaitintą orkaitę ir kepame 15 min. Į lėkštes dedame po antienos šlaunelę, apelsino skilteles ir patiekiame su karamelizuotais svogūnais. Skanaus.  

    Daugiau receptų Kviečiu į virtuvę tinklaraštyje

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne